Sudenharjulta tuulee – Intuitiivisen näkijän blogi

Tunnetko, että on olemassa taso, jota ei voi nähdä silmin? Koetko olevasi universumin looginen ja positiivinen osa? Vaistoatko intuitiivisesti tulevia asioita, salattuja ristiriitoja ihmissuhteissa? Hämmennytkö joskus ihmisten käytöksestä tai sanoista ja ehkä tunnet olevasi ajoittain tarkkailijana jopa omassa elämässäsi? Jäävätkö jotkin näkemäsi unet vaivaamaan?

KYLLÄ?
Jos vastasit edes muutaman kerran kyllä, ei hätää. Kuulut suureen enemmistöön, sillä olemme kaikki henkisiä olentoja ja aistimme asioita, jotka eivät kuulu reaalimaailmaan. Se ei silti tarkoita, ettei niitä olisi olemassa. Päinvastoin, joskus voi kokea hienojakoisen maailman jopa vahvempana kuin arkitodellisuuden. Tarvitset vain oppaan, joka ohjaa sinua aidosti ja myönteisesti käyttämään sisäisiä voimiasi elämäsi ja muidenkin läheistesi elämän laadun parantamiseen. Henkinen opas eli intuitiivinen näkijä opettaa rauhalliseen ja positiiviseen tapaan löytää sisin itsesi ja syvin sisäinen ilo ja onnellisuus. Se ei tarkoita, että kaikki arkielämän vastukset ja pettymykset katoaisivat vaan se lisää voimaa kohdata ne oikealla tavalla, satuttamatta itseäsi tai muita.

EI?
Ei mitään hätää nytkään ja voit jatkaa lukemista. En yritä syöttää sinulle mitään, mikä on maailmankuvasi vastaista. Pidät jalat maassa ja se on vain hyvä asia. Luudalla lentelevät noidat ja kristallipallosta katselevat koukkunokat todellakin kuuluvat mytologioihin. Minulla on asiakkaina monia kaltaisiasi ihmisiä, jotka myös hyötyvät kyvyistäni ja oppivat toimimaan esimerkiksi työyhteisössä luovemmalla tavalla. Monet kaltaisesi ovat analyyttisesti, jopa matemaattisesti ajattelevia ihmisiä ja siksi monet teistä työskentelette teknologian parissa. Teitä tarvitaan ja olette korvaamattomia! Se ei silti tarkoita, etteikö kommunikaatio- tai ihmissuhdetilanteita voisi parantaa. Tunnetko joskus, että muut ymmärtävät sinua väärin? Että viestisi ei välity haluamallasi tavalla? Kaltaiseni sparraaja voi auttaa!

Suomen paras?
Minä toimin tällaisena oppaana ja sparraajana hyvin monille ihmisille ja olen nähnyt huikeata henkistä kasvua ja aivan uudenlaista omien voimavarojen ja lahjakkuuksien puhkeamista kukkaan. Se on joskus aivan uskomatonta, mihin kaikkeen opastettavani kykenevät. Myös sinä olet tällainen lahjakkuus, jonka kyvyt uinuvat sisälläsi. Olen opastettavieni kanssa hyvin läheinen; kuuntelen herkällä korvalla, luottamuksella ja kaikki kommunikaationi perustuu empatiaan ja rakkauteen. Se tekee minusta Suomen parhaan näkijän ja henkisen oppaan. Minulta ei saa valmiita ratkaisuja vaan työkaluja elämän kysymysten ratkaisemiseen. Olen hyvin ratkaisukeskeinen ja en tosiaankaan omista kristallipalloa! Vanhat stereotypiat on syytä heittää romukoppaan. Toimin täysin intuitioni varassa. Se on meidän kaikkien sisimmässä elävä vahva voima, jonka avulla voi helposti aistia tunne-, ajatus- ja toimintaimpulsseja. Sen jalostaminen ja harjoitteleminen vahvistaa tietoisuutta ja sisäisen äänen kuuleminen on helpompaa.

Eräät hyvin korkeassa asemassa olevat asiakkaani ovat lähes päivittäin yhteydessä minuun. He etsivät kiireisestä päivästään tunnin, jolloin voivat olla täysin läsnä kanssani ilman häiriötä. Luonnollisesti kukaan meidän lisäksemme ei tiedä näistä istunnoista tai edes olemassaolostani mitään. Sisäinen kasvu, kulkeminen henkisempään suuntaan ja tiellä eteen tulevat esteet käsitellään yksityisesti, usein puhelimitse, ilman sosiaalisia vaatimuksia tai edes fyysistä kohtaamista. Se tekee kommunikaatiosta vaivattomampaa. Toki olen tavattavissa myös face-to-face mutta se ei ole välttämätöntä, ainoastaan se ratkaisee, mikä tuntuu asiakkaastani mukavalta.
Jaan tietämystäni ja kokemuksiani yleisellä tasolla tässä blogissa ja uskon, että näistä artikkeleista on hyötyä – olitpa sitten kyllä- tai ei-ihminen. Tervetuloa mukaan seikkailuun kohti omaa sisintäsi!

Vilpittömästi Sinun,
Tessa