Vesimerkkien uravalinnat

Vesimerkit ovat tunnettuja siitä, että he menevät tunteiden virran mukana. Tee se mistä pidät ja jos et pidä, anna sen olla. Rapu, skorpioni ja kalat ovat veden merkkejä ja nyt tulemme keskustelemaan pelkästään veden merkkien alla syntyneistä. Sinut on siunattu intuitiolla. Sen vuoksi jos vedenmerkkiä edustava henkilö kokeilee siipiään psyykkisen maailman aloilla, he tulevat lopulta hyviksi psyykikoiksi. Lahjaksi saamasi kuudes aisti sallii sinun toisinaan aavistaa jotain mitä tulee tapahtumaan. Kuudes aisti auttaa sinua myös toimimaan paniikkitilanteessa. Löytääksesi oikean polun edetä, nämä asiat vaativat sinulta enemmän huomiota. Johtotyöt eivät ole sinua varten, koska pidät muuttuvista tilanteista. Toisaalta sinulla on oudot ja mysteeriset tavat, sinä tiedät aina mitä sanoa tai tehdä tiettynä aikana, koska sopeudut aina mihin tahansa vaikeaan tilanteeseen. Sinun ominaisuuteesi toimivat aseena ja tapana elämässäsi, kun käytät hyviä puoliasi. Seuraavaksi keskustelemme jokaisesta veden merkistä erikseen.

Rapu

Sinulla on ystävällinen, myötätuntoinen ja ymmärtävä mieli ja haluat ihmisten tunnistavan nämä ominaisuudet sinussa. Sinä arvostat ympärilläsi olevien ihmisten tunteita ja tiedät että ihmiset tulevat muistamaan sinut, kuinka olet heitä kohdellut. Kuu on sinun hallitseva planeettasi, ja se tuo sinulle empatiaa, tunnetta ja intuitiota. Sinun parhaimpia ominaisuuksiasi on sinun miellyttävä luonteesi työkavereitasi kohtaan, mikä täyttää työpaikkasi rauhallisuudella. Muista että sinun täytyy tarkkailla mielialaasi koska olet hyvin herkkä ympärilläsi olevia ihmisiä kohtaan ja nämä heiltä sinuun imeytyvät tunteet voivat tuottaa sinulle harmia. Esimies, sairaanhoitaja tai mikä vaan kodinomaisuuteen tai välittämiseen liittyvä tulee olemaan sinulle hyvä uravalinta.

Skorpioni

Intensiivisyys on avainasemassa, kun on kyse skorpionista. Sinä olet salaperäinen persoonallisuus joka viehättyy asioista jotka saavat ympärilläsi olevat ihmiset hämmästyneiksi. Pluto on johtava planeettasi, mikä liittyy luonteesi intensiivisyyteen, salaperäisyyteen ja kunnianhimoisuuteen. Mikä tahansa sinun uteliaisuuttasi tyydyttävä työ soveltuu sinulle. Sinua on siunattu esimiesten ja työkaverien suosiolla, koska sinulla on itseluottamusta. Älä salli itsellesi itseluottamuksesi muuttuvan röyhkeydeksi. Hyvä keskittymiskykysi ja tyylikäs ulkoasusi ovat ominaisuuksia, jotka saavat sinut etenemään urallasi. Tiede, politiikka ja yksityisetsivä ovat sinulle mahdollisia ammatteja.

Kalat

Sinulle on ominaista, että luonteesi sopeutuu mihin ympäristöön tahansa. Et halua johtaa mutta kuljet virran mukana mikä kertoo sinun olevan hyvä seuraaja. Neptunus on hallitseva planeettasi. Siksi henkisyys viehättää sinua. Toisilta puuttuvat ominaisuudet on lahjoitettu sinulle, mikä saa sinut erottumaan muista. Sinä olet luova ongelmien ratkaisija. Sinä arvostat jokaista asiaa, mikä osuu eteesi. Muista ettet tule menestymään ennen kuin lopetat vastavirtaan uimisen. Hyväksy kohtaamasi vaikeudet mahdollisuuksina, ja haasta itsesi ratkaisemaan ne. Hallinnonala, lääketiede, ja luovien taiteiden alat ovat joitakin uravalintoja, joita voit kokeilla.