MITÄ ODOTTAA SUOMALAISELTA ENNUSTAJALTA?

Kun ajatellaan suomalaista noita- ja shamaaniperinnettä, ei ole mikään ihme että jotkut mailman parhaista henkisistä ohjaajista ovat kotoisin täältä. Meedio – yhteys henkien maailmaan On sanottu, että “kaikki meediot ovat psyykikkoja, mutta kaikki psyykikoteivät ole meedioita”. Meedio on henkilö, joka saa yhteyden edesmenneisiin läheisiimme.

download

Meediot työskentelevät erittäin korkealla henkisyyden tasolla, ja kyvyllään saada yhteys edesmenneisiin he voivat auttaa surevia omaisia hyväksymään menetyksensä ja jatkamaan eteenpäin positiivisemmalla mielellä. He voivat välittää viestejä tuonpuoleisesta ja tuoda lohtua menetyksen kokeneille ihmisille. .

Psyykikko – energioiden kanavointi

Psyykikko voi kanavoida sinua, energiaasi ja sinua ympäröivää auraasi ja elämässäsi tapahtuvia asioita. Kun psyykikolle esitetään tietty kysymys, hän keskittyy sinua ympäröivään energiaan ja näin auttaa löytämään keinot ongelman tai elämäntilanteen ratkaisuun. Psyykikot voivat käyttää ennustamiseen monenlaisia keinoja, kuten palmistriaa, kristallipalloa, riimuja ja jopa teelehtiä. Tarot-kortit Tarot, joka on nykyään erittäin suosittu ennustusväline, on alkujaan 1400-luvun italiasta peräisin oleva korttipeli. Varakkaat ylimykset hankkivat itselleen kauniita korttipakkoja, joista varhaisimipiin kuuluva Visconti-Sforzan pakka onkin edelleen käytössä. 1700-luvulle tultaessa okkultistit alkoivat käyttää kortteja ennustamiseen, ja nykytulkinnat pohjautuvatkin pitkälti silloisiin tulkintoihin.

 

 

 

Taro-korttipakassa ei ole määrättyä korttimäärää, vaikka yleensä kortteja on 78.

Ne voivat keskittyä tiettyyn teemaan, kuten eläimiin, fantasiaan, vampyyreihin jne. Suomessa yleisimmin käytetty pakka on Rider-Waite –pakka, jonka A.E. Waite kehitti Amerikassa 1909. Pakkaan kuluu 22 iso-arkana-korttia, jotka edustavat suuria muutoksia tai tärkeitä tapahtumia ennustuksen kohteen elämässä. Pikku-arkana on jaettu neljään maahan, mutta hertan, padan, ristin, ja ruudun sijasta ne ovat miekat, sauvat, maljat ja kolikot. – Sauvat yhdistetään energiaan, luovuuteen, intohimoon, ideoihin ja uraan. – Maljat yhdistetään sekä positiivisiin että negatiivisiin tunteisiin, joten ne kertovat ennustuksessa rakkaudesta, romansseista, henkisyydestä, onnellisuudesta ja ihmissuhteista.

– Miekat ovat normikorttipakan pata. Joidenkin näkemysten mukaan tämä kaikkein voimakkain maa yhdistetään valtaan, konflikteihin, älyyn ja taisteluun. – Kolikot liitetään fyysiseen maailmaan, materiaan, omistamiseen ja terveyteen. Kaikkien korttien merkityksiin vaikuttaa suuresti sijainti tarot-pöydässä, joita on lukuisia erilaisia. Nykyajan modernissa yhteiskunnassa on enemmän mahdollisuuksia erilaisten ennustusten saamiseen kuin koskaan aikaisemmin. Online, puhelu tai jopa tekstiviesti ovat kaikki tapoja saada henkistä ohjausta.

Mikä on online-ennustaja?

 

Ota yhteyttä