Ilmamerkkien uravalinnat

Ilmamerkkiä edustavat ihmiset ovat usein ajattelijoita, sen vuoksi ilmanmerkeissä on vain vähän ihmisiä jotka nähdään luovissa tai voimakasta tunnetta vaativissa töissä. Kaksoset, vaaka ja vesimies ovat ilmanmerkkejä. Jos olet joku heistä, kehotan sinua valitsemaan rationaalista ajattelua vaativan ammatin. Menestyksesi riippuu paljon syy- ja seurausajattelun käytöstä. Mielesi on niin kovin nopea. Siksi suurempia ongelmia mitä tulet kohtaamaan elämässäsi on keskittyneenä pysyminen. Pidät erilaisten ihmisten kanssa kommunikoinnista ja heidän kanssaan ajatusten jakamisesta. Tämän ominaisuutesi vuoksi olet kykenevä perustamaan vahvan sosiaalisen verkoston. Innostut nopeasti mutta myös menetät nopeasti mielenkiintosi asioihin. Rakastat matkustamista ja etsit vapautta.

Keskustellaanpa yleisesti kaksosista, vaa´asta ja vesimiehestä.

Kaksonen

Erilaisten ihmisten kanssa kommunikointi ja heidän kanssaan liittoutuminen on sinun vahvuutesi. Tämä ominaisuus voi auttaa sinua ylenemään urallasi. Kyky puhua laajasti erilaisista aiheista viehättää ympärilläsi olevia ihmisiä. Uudenaikaiset kommunikaatiokanavat ovat myös suuresti pitämiäsi työkaluja. Karismasi ja persoonasi auttavat sinua useilla elämäsi alueilla. Loistavien kommunikaatiotaitojesi vuoksi ympärilläsi olevat ihmiset myös auttavat sinua saavuttamaan päämääräsi. Älä luovu arvoistasi äläkä yritä käyttää hyväksesi ympärilläsi olevia ihmisiä. Olet kuin kameleontti, joka selviytyy asiasta kuin asiasta parhaaksi näkemällään keinolla. Sinulle sopii työ, jossa voit suorittaa useita erilaisia tehtäviä. Ura journalismin, matkustamisen, tietoliikenteen, myynnin, markkinoinnin jne. aloilla sopii sinulle hyvin.

Vaaka

Sinä pidät kauneuden ja tasapainon yhdistelmästä. Sinä tarvitset miellyttävän työympäristön. Venus on johtava planeettasi. Yhteistyökykyiset kollegat ja rauhallinen työympäristö on sitä mitä etsit. Joskus voit olla hämmentynyt, jos sinun pitää valita töissä kahden asian välillä. Pysy kaukana töistä, jossa sinulla pitäisi olla epäluotettava mieli, koska se voi estää sinua ansaitsemasta rahaa. Viehättävä persoonallisuutesi tulee oleman sinun aseesi, joka auttaa sinua saavuttamaan päämääriä urallasi. Sinä pystyt kannattamaan jonkun toisen ideaa, josta et edes ensin pidä, koska haluat olla hyvissä väleissä kaikkien kanssa. Tämän asian kanssa sinun pitää työskennellä ja sinun tulee seurata sinun oman sydämesi ääntä. Muotisuunnittelu, sisustussuunnittelu tai jokin ammatti lainsäädännön parissa voisi sopia sinulle.

Vesimies

Teknologia viehättää sinua suuresti. Siksi tätä aikaa kutsutaan Vesimiehen kaudeksi. Sinulla on ainutlaatuinen ajatteleva mieli. Sinä ajattelet nykypäivän toimintaa siltä pohjalta, mitä se tulevaisuudessa tulee olemaan. Sinä etsit uusia asioita joka päivä ja rutiininomainen työ ei ole sinua varten. Sinä olet erittäin hyvä suunnittelemaan tulevaisuutta mutta sinulla on ongelmia niiden saavuttamiseen sitoutumisen kanssa. Sinun ihmisläheinen luonteesi on vahvuutesi ja saa sinut etenemään urallasi. Koska haluat luonnostaan löytää ja tutkia asioita, sinulle on vaikeaa pysyä yhdessä paikassa ja tulet kokeilemaan monia töitä löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan. Tutkimustyö, telekommunikaatio tai mikä tahansa teknologiapainotteinen työ sopii sinulle parhaiten.