Psyykkinen unelmointi

Me kaikki olemme kokeneet unelmia elämässämme, ja jotkut unelmista, joita olemme nähneet, liittyvät todellisiin elämäntilanteisiin. Ne ovat kuin menneisyyden, läsnäolon ja tulevaisuuden rikki yhteyksiä. Jos yritämme ymmärtää sanomme unissamme, elämä olisi niin helppoa ja ennustettavissa. Yksilön nykytilanteen perusteella hän voi kokea kahdenlaisia ​​unia, siellä on hyviä unia ja joitakin huonoja unia. Nämä unet eivät ole vain aivojen pop-upit, vaan ne ovat ongelmien ratkaisuja. Nämä yksilölliseen tilanteeseen perustuvat unet toimivat ongelmanratkaisuna tai varoituksena lähiaikoina tulevasta epäsuotuisasta tilanteesta ja useimmat unet ovat vakooja vapaan mielen tulevaisuuden kolmesta ulottuvuudesta.

Dreams, tulevaisuuden ennustaminen ovat osoittautuneet esimerkiksi psyykkisen haaveilun eri teorioiden perustamisesta. Eräs tällainen psyykkisen unelman teoria on sarjalaisuus; tämä teoria ehdotti hyvin tunnettu kirjailija ja kirjailija J. W. Dunne, hän ehdotti, että mielemme vaeltaa aikaa unen aikana.

Näin unelmat jättävät perustavanlaatuisen aikavyöhykkeen ja mieli näkee tulevaisuuden menemällä kolmanteen ulottuvuuteen toisella aikatasolla. Siksi toisinaan olemme sitä mieltä, että mitä on tapahtumassa on jo nähty.